Zoveel zeeën zoveel visspecialiteiten bij
Vishandel Hans Fentsahm

illustratie vis in zee

We weten allemaal dat we eigenlijk eens wat moeten minderen met vlees. Onze suggestie: ruil een paar keer per week uw stukje vlees in voor een vers visje... Zoveel mogelijkheden, variaties en recepten! Wij van Vishandel Hans Fentsahm in Eibergen maken ons hard om voor elke specialiteit de beste kwaliteit te leveren.

Kokkerellen met vis

Naast ons vaste assortiment - bestaande uit onder meer kibbeling, haring, Hollandse garnalen, tonijn en zalm – leveren wij ook verse kreeft, oesters, mosselen, snoekbaars, red snapper en nog vele andere soorten vis, schaal- en schelpdieren. Want de zeeën leveren zoveel mooie soorten met zoveel verfijnde smaken. Daarbij is de ene soort weer lekkerder voor ovenschotels en salades en de andere weer beter voor de barbecue en de steengril, of voor gourmetten en fondue.

Kom direct in contact

Verse vismaaltijden

Visschotels bereiden we met plezier op verzoek. Laat maar weten waar u trek in heeft. Als u een keer geen zin of tijd heeft om te koken, maar wel een gezonde maaltijd op tafel wilt zetten, dan zijn de roerbakschotels en ovenschalen van Vishandel Hans Fentsahm een verrukkelijke uitkomst. Altijd vers, altijd lekker gevuld en altijd rijk van smaak.

Bel 0545 471 756

Huisgerookte zalm en makreel

Een product waar we bijzonder trots op zijn, als uitting van onze passie en de beheersing van onze ambacht, is onze huisgerookte zalm. Die bereiden we volgens een eigen recept en roken we langzaam op een mix van speciale houtsoorten. Proef die pure, fluwelen smaak! Waarbij wij onszelf graag wijsmaken dat deze zalm onovertroffen is in de wijde omgeving van Eibergen, de regio Berkelland en de hele streek van de Achterhoek. Laat het ons maar horen, kom naar onze winkel en geef ons naderhand uw mening!

Bel 0545 471 756