Ontdek de visspecialiteiten van Vishandel Hans Fentsahm

viskraam Beltrum; Viskraam Rietmolen; Viskraam Haarlo; Viskraam Gelderland
 

Ruil uw stukje vlees eens in voor een vers visje op uw bord. Ontdek de verschillende mogelijkheden met vis en de specialiteiten van Vishandel Hans Fentsahm in Eibergen.

 

Kokkerellen met vis

Naast ons vaste assortiment - bestaande uit onder meer kibbeling, haring, Hollandse garnalen, tonijn en zalm – hebben we voor u ook verse kreeft, oesters, mosselen, snoekbaars, red snapper en vele andere soorten vis, schaal- en schelpdieren.

Visschotels en zalmsalades worden op verzoek voor u bereid. Ook kunt u bij ons terecht voor vis voor op de barbecue, gourmet, steengril en fondue.  

Verse vismaaltijden

Even geen zin of tijd om te koken, maar wel een gezonde maaltijd op tafel zetten? Denk dan aan de roerbakschotels en ovenschalen van Vishandel Hans Fentsahm. Altijd vers en rijk van smaak.

Ontdek onze huisgerookte zalm
Een product waar we in het bijzonder trots op zijn is onze huisgerookte zalm. Deze bereiden we volgens eigen recept en wordt op hout gerookt. Proef de pure smaak.

Meer informatie over onze visgerechten of schotels? Bezoek onze viswinkel in Eibergen, bel 0545 – 471 756 of stuur een bericht via het contactformulier. 

Viswinkel Eibergen; Vishandel Hans Fentsahm; viswinkel Gelderland;Viskraam Gelderland

Glutenvrij(dag)

Gevoelig voor gluten? Vishandel Hans Fentsahm houdt graag rekening met u. Op vrijdag bereiden we met de steamer in onze winkel scholletjes, schelvissen, makreel en panharing. Helemaal glutenvrij en zonder olie gebakken.